Gnäll

Jag ligger fortfarande i självömkan och känner mig knäckt. Det är ju en sak att vägra jobba kvar på sin arbetsplats för att det är för tungt och sedan byta. Bara den grejen är rätt så krävande. Men jag går faktiskt på det nya jobbet och presterar normalbra.

Det känns bara så fruktansvärt motigt nu efter operationen. Jag var inte alls förberedd på att jag skulle vara dålig efteråt. Jag orkar inte städa hemma och jag orkar inte riktigt med Galishimo heller. Jag trodde allt skulle vara över lika lätt som ett tandläkarbesök och att jag skulle glömma allt efter ett dygn. Men så blev det inte och det gör fortfarande ont.

Att avancera i ridningen fungerar ju inte direkt heller när jag är rädd om operationssåret och känner mig öm. Hela söndagen låg jag i sängen och tog mig ingenvart. Jag var färdig både fysiskt och psykiskt.

Sambon vet i alla fall hur man visar mig kärlek: han öppnar plånboken! Till helgen åker vi till Stockholm och sover på hotell och myser tillsammans. Då kan jag ligga i självömkan i ett påkostat hotellrum och gnälla, i stället för i min vanliga säng. Det blir som att kliva ut ur vardagsgnället och lyxgnälla i stället.

Jag kan självömka mig på restaurang och självömka mig i bastu och jag ska till och med gnälla mig hela vägen till Stockholm Horseshow. Jag ska definitivt dricka ett glas vitt vin. Om sambon har riktigt tur så kanske jag till och med gör en liten paus i mitt gnällande för att ha trevligt tillsammans med honom. Man vet ju aldrig. Under har hänt.

Jag kommer dock att sakna våra hundar och lillhästen.

Det får jag inte glömma att gnälla över.

Måste skriva ned det på en lapp...


Kommentarer

  1. Åååh vad fin bild!!!

    Ät choklad! :)

    SvaraRadera
  2. Katarina, om den där sambon har en klon i 50-årsåldern, en farbror som har blivit över eller så, hör då av dej. Jag vill också ha en. Inte sambo nödvändigtvis, dock.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback