Tappad styrfart


Japp. Där rök styrfarten. Hur kunde detta hända?! Jag tror det har lite att göra med min graciösa och ambitiösa upptrappning på cykelfronten. Från att plocka fram min racercykel och komma underfund med hur man cyklar den (var ju två år sedan jag höll igång på allvar), till att sex veckor senare cykla ett lopp på sexton mil. Men det var ju så förbannat kul eftersom Tobbe skötte mig med samma projektlusta som om jag varit en C-uppsats.

Nu är det dock slutplågat för min del ett tag. Nu har jag tappat styrfarten. Fullständigt. Och det finns bara ett recept för mig att komma på fötter igen. Och det är att äta rätt och sova rätt och bara vila från alla dessa intryck en stund.

Jag har fått finnar av allt godis och extra gott. Jag längtar tillbaka till mina vanliga matrutiner. Min härliga kost på rotfrukter och simple food lämnade hyn fin och len som en persika. Sömnen längtar jag också efter. Gud vad jag längtar efter mina gamla sovrutiner där jag alltid vaknade utvilad klockan 05.00 och höll full fart på jobbet.

Så jag behöver helt enkelt återvända till mina invada rutiner en stund. Jag är ju trots allt bara människa...

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback