Snart är jag topptränad

Cyklist-tobbe tror på mirakel. Det gör inte jag. Han har på en mycket kort tid bestämt sig för att jag ska bli en slipad cyklist inom mycket kort. Det tror inte jag. Lyckligtvis har han femtioelva sidoprojekt att pyssla med utöver sina ambitioner att göra mig till någon topptränad cykeldåre, så nu har jag fått vila en stund från ivriga pådrivningar. Cyklist-tobbe tror att jag kommer att kunna fixa några hobbylopp galant.

Min egen tro då? Vad tror jag? efter lite funderande kom jag fram till att jag tror på Choklad. Choklad är min religion. Kanske finns det choklad framme vid nästa backe. Så det är väl lika bra att trampa på, då. Eller ljuga. Det kan man ju också göra. man kan ljuga när han ringer.

"JOMENVISST. Ja precis. Jag är ute just nu. Hej vad det blåser. Ja precis. Jättesnabbt cyklar jag. Nej det där var inte min dator som lät. Nehej då. Det var en lövskrika. Dom låter så. Jo visst. Så är det..."


.

Kommentarer

  1. Haha! Hm, det verkar som om jag måste vara fysiskt närvarande ännu mer när du tränar om det är så att du fuskar annars! ;-)

    Du gjorde förresten en bra löprunda idag. Jag blev svettig, och andfådd.

    Kramar!

    TT

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback