En Svensk Klassiker

I Januari år 2007 började jag drömma om att träna för att genomföra en svensk klassiker. Jag startade med ingenting och min plan var tre års regelbunden träning och kortare lopp för att sedan slutföra utmaningen.



Jag visste inte hur jag skulle bära mig åt med min träning och jag överansträngde mina knän och fick bestående problem i åtta månader. Jag fick hjälp att simträna av Ove. Och visst kom det resultat. Efter två års slit.

Jag påbörjade aldrig En Svensk Klassiker. Men jag kom så långt.

Jag tror inte ens jag fattar hur långt jag faktiskt kom. Att det faktiskt var möjligt. Men när jag ser bilderna så här efteråt så slår det mig. Som en slägga. Hur stor förändring jag faktiskt genomförde.

Här står jag bland tränade triathleter på stockholm triathlon, just innan starten. Jag har vänt mitt ansikte mot solen och jag ler lätt. Jag kom i mål som alla andra. Precis som alla de andra.

Jag växte med uppgiften...

..stolthet. Självförtroende.

När jag separerade och flyttade och insjuknade och rasade och tappade så gav jag upp. Jag tappade både lust och ork och övergav min träningsblogg och jag orkade helt enkelt inte ens drömma om att komma tillbaka. Jag har inte ens orkat tänka på det under ett helt år.

Men när jag ser de här bilderna.

Och när jag ser förändringen jag genomförde på två år:

Då är det så självklart.

Jag ger inte upp nu. Jag ger bara inte upp.


.

Kommentarer

  1. Du kommer fixa det Katta! Med lite pepp och bra coaching så kommer det gå lätt! :-)

    Kramar

    /Tobbe

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback