Återhämtning

 

Äntligen lite tid för återhämtning. Jag har jobbat hårt på jobbet och fått allt mer ansvar som processledare. Det går bra men är också stressigt om man är ovan. Jag måste utvärdera om jag klarar av den här graden av ansvar så här högt upp i leden, eller om jag mår bättre av mindre projekt. När jag var yngre hade jag nog fått energi av att kliva upp och kliva fram i viktiga frågor, men jag blir försiktigare med åldern, mer medveten om att jag kan ha fel. Samtidigt är jag ordförande för bostadsrättsföreningen och 24 lägenheter kopplade till detta och det innebär ju också en hel del arbete. 

Ibland misslyckas jag ju också. Hinner inte med. Får be om ursäkt. Får dock även mycket positivt tillbaka. Folk är sällan missnöjda. Jag fick till och med choklad i förrgår som tack för insatserna som ordförande. Jag satte upp tackmeddelandet på kylskåpet. Det blir bättre! 

Jag vill kliva in i träningsbubblan igen, så snart som möjligt. Men jag har lärt mig av erfarenhet att det blir värre om jag forcerar fram träning. Det är bättre att vila tills energin är tillbaka naturligt. 

Ares fortsätter vara en fantastisk unghäst och jag börjar slappna av allt mer med honom. Allt kommer att bli bra. Han står alltid och trampar vid grinden och vill in och vill vara med. Han älskar att vara duktig. Jag känner verkligen hur bra vi fungerar ihop, att han hör till mig och mitt liv. Vi kommer att få en jättefin sommar tillsammans. Jag och han. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet