Icebugs!

Åhh detta ljuva liv nu när jag har råd att unna mig saker till höger och vänster. Nu blev det väldigt efterlängtade ICEBUGS. Det är joggingskor med brodd som gör att man kan jogga i halkan utan att frukta för sitt liv. Jag har varit på Team Sportia i flera omgångar och väntat på den senaste modellen, och plötsligt var de där! För blott 1900 kronor så skulle jag vara säkrad för vintern.


 Jaha. Jasså? Tycker ni att 1900 kronor är lite dyrt för joggingskor med brodd? Vänta ni bara tills jag får räkningen för vad det kostade mig att vintersko Galishimo med nya skor och brodd OCH gummisula så snön inte klobbar fast. Jag vet inte säkert men förmodligen är det en ungefärligt likvärdig summa. Och han tackade mig inte ens. Galishimo alltså. Han tackade inte. Han var kränkt som vanligt över att tvingas stå stilla en hel timme under tiden hovslagaren skodde honom.

Men jag är ändå lycklig. Sådär vardagslycklig. Jag har ju även upptäckt att mina nya ICEBUGS matchar min Haglöfsjacka perfekt! Vad är oddsen för det? Det måste vara ödet! Ödet! säger jag!

Jag firade att jag blivit 1900 kronor fattigare med en mindre flaska vitt vin. En sådan där flaska som bara rymmer två glas. Som jag drack upp direkt.  För att goda vanor måste balanseras med dåliga vanor. Annars får man ingen balans i livet. Och det är inte bra.

Kommentarer

  1. Grattis till skorna! Har ett par som jag verkligen älskar! Att kunna springa på blankis gör själen glad på nåt märkligt vis.. ;)
    Hoppas du får många sköna turer med dem! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen hej! Läser du fortfarande?!? Vad glad jag blir! Stor kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet