Inför min födelsedag

Hej min mamma & Hej min sambo!

Min födelsedag börjar ju närma sig, så jag har ett förslag på vad du mamma kan köpa till mig. Stallskorna Muddy för 289 kronor. Jag har redan beställt dem så de kommer hem på posten till veckan. Från dig till mig. Så slipper du fundera över vad jag vill ha. Prakiskt, va? Sulan har nästan HELT lossnat från mina stallskor så behovet är akut. Jag skickar dig fakturan!



Hej sambon!

Även dig har jag förskonat från att behöva grubbla över vad du ska köpa till mig i födelsedagspresent. Du har valt ut dessa fina ridbyxor till mig, helt utan att du vetat om det! Coolt va?! Det är ridbyxan Vogue för 549 kronor. Precis vad du skulle vilja se mig i, eller hur?


Eftersom du har en fet plånbok så har du även köpt detta träns åt mig. Det är Aachentränset Hunter Clardige House för blygsamma 499 kronor. För att bespara dig bryderier om att beställa tränset så har jag redan beställt tränset åt mig och jag lovar dig att jag kommer att bli glatt överraskad över att få ett så fint träns till min häst, i födelsedagspresent! Precis som med mamma så får du en liten faktura där du får betala.


Sådärja. Då var det slutfunderat på vad jag vill ha till födelsedagspresent. Hoppas alla är nöjda och glada... jag vet i alla fall att JAG blir det... ;)

KRAM från er bortskämda dotter / sambo.

,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback