Summering 2012

Året startade med att jag för andra gången blev avslängd av Galishimo, under andra försöket av inridningen. Han gick snällt i några minuter och exploderade sedan. Jag föll illa och hade ont i höften i ca 10 veckor, men blev helt återställd.

Jag började därför tömköra honom i stället. Se nedan:

 
Sambon utbildade sig på annan ort och jag blev ensam i lägenheten under våren. Då gick jag loss på inredningen och renoverade om ALLT. Varenda pinal blev utbytt. Så här blev resultatet.
 
 
 
 
Sambon fick en chock när han kom hem. Han fick också krav på att ersätta hälften av konstanderna. ;) Men han tog det med ro. Det blev ju faktiskt finare!
 
Under vår semester köpte jag mig en egen bil, och aldrig ska vi tu skiljas.
Underbar bil! Underbart beslut!
 
 
Tömkörningen slutade urarta till kaos och Galishimo började slappna av.
 
 
Jag började Projekt Köttbulle, med målet att gå ned i vikt. Jag började jogga tre pass i veckan och slopade all skräpmat. Innan jag gav upp projekt Köttbulle hade jag gått upp fyra kilo på tre månader.
 
Jag bytte arbete då jag inte trivdes i min arbetsmiljö. Nu är jag utlånad i ett halvår på en annan plats hos samma arbetsgivare.
 
Jag  opererade lite av livmodertappen för att slippa cellförändringar.
 
Min sambos hjärta har blött för mig. Han har följt mig till stallet åtskilliga gånger och peppat mig med hästen. Han avslutade året med att bjuda mig på en helhelg i Stockholm. Han bjöd mig på flyget till Stockholm tur och retur. Vi sov kungligt fint på underbara Comfort Hotell, vi shoppade och vi åt i centrala Stockholm. Sedan hade vi en riktig trevlig stund på Globen och jag fick se en hel drös söta, fluffiga hästar.
 
 
Sista tre månaderna på 2012 kämpade jag mig upp i sadeln igen. Jag skakade i benen, pulsen låg på max, och jag var livrädd. Jag var helt mentalt slutkörd efter varje gång jag suttit upp på honom. Men jag satte mig upp i sadeln tre gånger i veckan, på min unghäst, under hela slutet på 2012. Hästen var kanonlydig hela tiden. Jag red inte mer än några steg. Till slut klingade ångestreaktionen av och jag började lita på honom. Vi har fortfarande en liten bit kvar!
 
 
 
Jag brukade kalla år 2011 för "Gråt-året" då jag så kraftigt sörjde mitt tidigare liv och tävlingarna i triathlon, marathon, duathlon, klassikerloppen, och träningskompisarna.
 
2012 blev också ett tungt år.
 
Det ska bli väldigt spännande att se vad som händer med 2013.
 
Jag är redo att lägga 2012 bakom mig...
 
.
 
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback