Lite lugnare

Plötsligt så vänder tillvaron lite. Fina Galo drabbades igår av ett plötsligt och oförklarligt lugn. Den där ystra dåren som sprang runt utan vett och sans senast var som bortblåst. Igår kändes han tusenårigt klok och eftertänksam. Detta har förbryllat mig lite, men jag njöt givetvis varje sekund i stallet och på promenaden.






Varelsen har också blivit lite... annorlunda. Hon går efter mig hela dagarna och så sätter hon sina små framtassar på mitt ben och viftar på svansen och tittar på mig med stora mörka ögon. Jag tror baskemig hon sätter huvudet, lite bedjande, på sned, också. Vi har sneglat ytterst skeptiskt på varandra i åtskilliga veckor. Men nu vill Varelsen plötsligt vara med mig överallt. ÖVERALLT. Det går inte att sitta vid datorn mer än någon minut innan varelsen hittat mig och bönat om att få sitta i mitt knä. Hjärtat smälter lite. Vi börjar kanske bli en familj, till slut. Så här ser det ut just nu när jag försöker blogga.




Även träningen börjar komma tillbaka. Löpningen som inte alls fungerat börjar plötsligt lossna lite nu efter uppehållet. Jag joggade lugnt i morse efter frukost med en stor luftballong svävandes 100 meter ovanför mig på elljusspåret. Kroppen kändes inte tung och otymplig längre och lusten att träna börjar krypa tillbaka. Men jag håller mig till kortare pass på tre kilometer för att vara säker på att jag fixar passen.

Per tränar just nu inför Lidingöloppet. Jag skippar den träningen detta år eftersom jag känt mig trött. Men nu när Per kommer tillbaka från sitt träningspass så kommer han även att ha med sig en rykande färsk pizza till mig...

Har jag tur blir detta en underbar sensommar...

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet