Mina 5 bästa cykelminnen

1. Gävle Cykelamatörer. De ör fortfarande det härligaste gäng jag cyklat med. Jag hade just börjat med min cykelträning år 2007 när jag blev adopterad av dessa härliga cyklister. Agne Berg tog på sig ansvaret över att göra en vettig cyklist av mig. Jag fick hjälp med cykelkläder, jag lärde mig hur man cyklar i klungor och de övertalade mig också att köpa en riktig racercykel. Dessa äldre herrar i pensionsåldern var starten på mitt cykelintresse.




2. Stockholm triathlon år 2008. Jag gjorde en bra insats och var väldigt nöjd över min prestation. Och jag har alltid älskat detta vackra foto som togs.




3. Siljan Runt förra året. Efter borrelia och trötthet piggnade jag plötsligt till och så blev det full fart igen. Eller åtminstone full fart på humöret. Tempot var rätt så långsamt. Men det var ett kanonväder!




4. Jag har just avslutat Halvvättern 2008 och hade ensam planerat resan, rest ett tält som jag sovit i, och cyklat hela sträckan på 15 mil. Jag var fulllständigt utmattad och otroligt stolt. Jag var inte bara stolt över cykelturen utan också faktumet att jag genomfört allt själv.





5. Knivsta duathlon-SM förra året. Jag var med i motionsklassen tillsammans med Karin. Jag hade otroligt roligt trots att det regnade och blåste. Och dessutom så fick jag en galet cool t-shirt på detta! Jag tror det är enda gången någonsin jag varit snabbare än Karin då jag kom i mål två minuter före henne. Annars brukar hon vara starkast av oss.





Det här borde gå, jag borde komma tillbaka igen!


.

Kommentarer

  1. För mig, som följt din blogg, så tycker jag fortfarande att det bästa av dina cykelminnen är de galna cykelpensionärerna som höll på att ta livet av dig på första turen...

    SvaraRadera
  2. Japp. Gävle Cykelamatörer rockar fett. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet