efter regn kommer solsken

Hela min fritid går nu till tre saker:

1. Att cykla.
2. Att återhämta mig från senaste passet.
3. Att motivera mig för nästa pass.

Jag försöker ligga på 18 mils träning i veckan. Det är precis på gränsen för vad jag klarar av.

Jag kan inte prioritera tid med vänner, med familjen eller med annan träning. Tur att Per löst det hela genom att följa med mig på de längsta passen, så vi får lite kvalitetstid tillsammans ändå. Men nu är det ju slutet på resan. Jag har drömt om detta sedan jag var 25 år och tog mitt första flåsiga löpsteg. Det finns inga ursäkter nu, jag tänker satsa hårt på min slutspurt. Efter Vätternrundan har jag klarat ett av mina största mål, att genomföra En Svensk Klassiker.

Mina mål efter studietiden har varit att ta fallskärmscertifikat (2006), att tävla i triathlon (2008) att springa ett marathon (2009) och att göra En Svensk Klassiker. Om jag bara klarar Vätternrundan nu så har jag klarat alla drömmar. Jag hoppas verkligen att jag inte får otur, att cykeln blir stulen, att jag brakar in i diket eller blir sjuk.

Det mesta med cyklingen är just nu ganska jobbigt. Det tar många timmar att träna och det känns jobbigt att välja bort andra aktiviteter. Men för varje pass så kommer framsteg, och långsamt närmar sig självförtroendet...



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet