Summering av 2010

.
.
.
Jag kan inte låta bli.
Jag följer trenden och gör som alla andra bloggare.
Jag summerar år 2010.
.


Från början var jag sjuk. Jag var trött och hade svårt att andas och det började sommaren 2009. Jag fick en borreliainfektion och sedan gick månaderna utan att jag återhämtade mig. Jag blev remitterad lite här och var inom sjukvården i början på år 2010. Jag kunde knappt ta promenader med Terven. Skulle jag aldrig bli bättre?!

.

.

.

Eftersom träning inte var att tänka på så fokuserade jag på att finna ett trevligt hem. Jag hade bott i ett år i en tillfällig hyreslägenhet. Den hade jag inte valt själv, utan snabbt som sjutton anskaffat efter en separation. Nu ville jag leta efter ett riktigt hem. Jag var riktigt nära att skriva på kontrakt på denna fina drömstuga på en miljon kronor. Jag backade i sista sekund efter att jag pratat med miljökontoret som var skeptiska till bygget och sa att det saknades några tillstånd...
.
.
.



Jag hade varit singel i ett år men kände mig rätt så dubbel inför att träffa någon ny man. Jag skulle vilja träffa någon men ville samtidigt inte riktigt släppa in någon. På riktigt. Det kändes bara inte bra, ännu. Bäst att hålla sig till Terven.
.
.
.




Sedan sa det bara *POFF* under våren och plötsligt blev jag pigg igen. Det tog bara några dagar. Hela kroppen förändrades i ett nafs. Jag kunde ta promenader, jogga och träna. Det kändes som ett mindre mirakel. Jag fick aldrig någon riktig förklaring till detta. Från början kände jag mig lite osäker och rädd, tänk om jag börjar hoppas för mycket och blir sjuk igen...



...men sedan insåg jag att det var dags att leva livet igen! Jag började cykla. Här cyklar jag Siljan Runt på 16 mil. Det kändes som om jag ville ta igen allt jag förlorat innan. Jag simmade Vansbrosimmet och började löpträna. Jag och Karin deltog i Knivsta Duathlon och vi hade riktigt roligt! (Senare under hösten började jag och Karin även simträna. Jag provade också kettlebells i slutet på året, vilket jag tyckte var otroligt kul.)

.
.
.

Jag målade denna vackra tavla på midsommarafton...
.
.


...och bara några dagar senare flyttade jag äntligen till en bostad som jag ville kalla för mitt hem! Det var 200 meter till den vackra båthamnen och 700 meter till närmaste badstrand. Det var två kvarter till centrala Östhammar med alla söta butiker och fik, och det var gångavstånd till arbetet. Vilket drömläge!
.
.

Jag fick leta begagnade möbler på blocket och det tog ett tag att få ihop allt jag behövde för mitt hem. Jag fick hjälp från vänner och kollegor som erbjöd sig att hjälpa mig med flytt och möbeltransport. Jag blev varmt överraskad över hur många som ville hjälpa till!
.
.
.
.
Bästa träningsminnet var Lidingöloppet 2010. Jag sprang tre mil i kuperad terräng på 3 timmar och 14 minuter. Jag trodde knappt mina egna ögon. Jag hade inte ens vågat drömma om en så bra tid. Jag var otroligt stolt.
.
.
.
.
I slutet av året så träffade jag Per från Västerbotten. Han var väldigt rolig, ödmjuk och en fantastisk lyssnare. Jag kom på mig själv med att jag längtade efter att prata MASSOR med honom. I timmar, pratade vi med varandra. Jag insåg efter ett tag att det här med kärlek kanske inte var så tokigt. Det kan ju vara värt att försöka...
.
.
.

Kommentarer

  1. JAAAA! Men herregud äntligen! Alltså du har väl räknat ut att jag INTE slutat läsa din blog. Men du undrar säkert varför i allsindar jag varit tyst i flera månader. Well, varje gång jag har försökt kommentera så har blogger bara loopat runt mig och kommentaren har aldrig fastnat. Nu har jag börjat surfa med Google Chrome och det är fantastiskt. Inga minnesproblem som jag haft med Internet Explorer plus att mina kommentarer fastnar! YAY!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet