Javisst må jag leva


Jag fyllde 30 nyligen. Födelsedagsfirandet bjöd på rätt många intryck. Jag har simmat och instruerat Per i en kort lektion att crawla ordentligt, detta som ett led i att manipulera honom att bli triathlet. Jag har badat bastu och bubblat. Jag blev bjuden på spinningpass och fick jättemysig massage efteråt. Jag fick också klä upp mig och gå på en fin restaurang med Per och vi lullade på hejdlöst med vin och trerättersmiddag. Vid ca 20.30 så tyckte vi att vi festat färdigt, troligen på grund av att vi båda börjar bli gamla, och avrundade kvällen med film och godis.

Förutom att jag blev kungligt bortskämd så fick jag två mycket uppskattade presenter av Per. Ena presenten var en guidad fjälltur till Kebnekaise och den andra presenten var en anmälan till Midnattsloppet i Stockholm. Av hans föräldrar fick jag presentkort på träningsprylar.

Mamma och pappa gav mig en riktigt spännande present. En Nikon D200. Nu är det slutpillrat på småkameror. Nu har jag fått en riktigt kamera. Jag grejade på med den så fort jag fick chansen och fotade grejer omkring mig, och jag blev riktigt överraskad över hur fina bilder den tog.
.
.
Per kunde inte heller låta bli att fotografera en hel del. Favoritmotivet var tydligen varelsen utan ben. Varelsen fann sig snabbt tillrätta med identiteten som fotomodell, utan att blinka.



När jag väl var hemma i Östhammar igen så fotade jag min ljussamling som jag har i öppna spisen. Jag blev riktigt inspirerad att fotografera mera!







Tack alla ni söta människor som ringt mig, som sms:at mig, som köpt presenter till mig, som firat mig och ej att förglömma: tack för alla facebooksgratulationer! :)


.

Kommentarer

  1. Åh, grattis så här lite efteråt!!

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika! Jag läste just dina inlägg här, lite för sent! Vad skönt att du kan skriva igen. Hur har du det?!?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet