Bad stuff, good stuff

Jag vill helst inte gnälla eftersom jag tror att gnäll liksom kan bli en självuppfyllande profetia. Tycker man att livet är eländigt så BLIR det eländigt. Men ÄNDÅ. Liksom. Jag kan ju på ett så kallat Ognälligt vis konstatera vissa saker. Utan att gnälla. Bara konstatera, liksom.

Jag har ont i mina knän. Så den lilla minimala träning jag genomför har ändå resulterat till en överbelastning. Jag hade migrän hela helgen och mådde dåligt. Jag fick urinvägsinfektion för andra gången på fyra veckor. Jag har dessutom, vilket jag helst inte vill prata om, ont i rygg och axlar, men inte så pass ont att jag är besvärad. Men ändå. Så sammantaget så har jag ont i huvud, axlar, rygg, underliv och knän. Behöver jag tillägga att jag inte är så där vansinnigt himla spännande att ha som sambo just nu? Jag vill i själva verket bara vila. Jag tror att det är någon slags eftervåg som kommer i kölvattnet av en rätt så omtumlande höst och vinter.

Nu till två saker som jag verkligen varit lycklig över den här helgen.

1. Jag fick en fin present av min älskade karl. Den låg fint omslagen och placerad på sängen när jag kom hem från arbetet i fredags. Helt utan någon anlending alls. Ingen "förlåt"-present eller Krya-På-Dig-present eller Födelsedagspresent, eller Namnsdagspresent eller något likannde. Ett fint armbandsur. Jag blev riktigt själaglad.




2. Terven. Gud vad jag älskar den hunden. Hon blir bara finare och finare för varje dag och jag är så stolt över att ha världens snällaste hund. Jag kan exempelvis ha altandörren vidöppen och gå och lägga mig och sova. Inte en chans att min hund skulle sticka ut på egen hand. Hon vill vara där matte är. Punkt. Samtidigt som jag jublar över att ha världens raraste hund så börjar jag känna att hon faktiskt börjar bli gammal. Hon fyller nio år i november. Men än är hon pigg och glad.





.

Kommentarer

  1. Djur är fina. Och man ska inte lägga allt för stor vikt vid åldern så länge de är pigga. Jag har en katt på 18 år, och hon är fortfarande pigg och glad! Man får bara vara glad så länge man får ha sina älskade vänner.

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Hey! Hoppas du blir bra snart! Vet du vad som är problemet med dina knän?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback