"Inte alla kan trycka på reset-knappen"

 Jag trotsade den ihållande tröttheten, och åkte till min bror för en promenad och lite prat. Vi är så lika på många sätt, det blir lättare att se sig själv när man får höra hans perspektiv. För det är ofta ganska nära mitt perspektiv, fast från en mer objektiv synvinkel. Jag skrattade lite när jag såg bilden. Visst syns det att jag mestadels legat i sängen hela juli? Jag är vit som ett lakan. Brorsan har lite mer färg. 


På ett sätt kanske jag är lite rädd för att vila, att livet blir lite tragiskt och tomt. Utan familj och nu även utan häst. Sedan tänker jag på att jag förmodligen, under en längre vila, skulle börja ägna mig en hel del åt konst och musik, som bilden jag gjorde här nedan förra året. Och det är väl varken tragiskt eller tomt. Det är återhämtning. Det är att ge själen lite mer plats. Det behöver inte vara farligt. 

Kanske borde jag gå ned i arbetstid också. Ge mig själv lite fler timmar per vecka. Träna mer, äta mer och sova mer, på en extra ledig dag. Vore det slutet? Vore det början på det tråkiga livet?

Eller är det något som jag innerst inne länge saknat? 

"Inte alla kan trycka på reset-knappen" sade brorsan och menade att jag nu kan nollställa hela livet nu och finna en ny riktning. 


"Kanske är det en fantastisk möjlighet." sade han. 

Kanske har han rätt. 

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet