När ett litet projekt blir stort

Jag har inte bara sovit i mitt lugna bo. Jag har varit småsjuk nästan hela december nu. Sista dagarna fick jag sjukskriva mig från jobbet. Men nu börjar jag piggna på mig och planerar för att åka till Per i Norrland. Det räcker ju i princip med att jag anländer hel och ren för att vi ska vara nöjda.

Men det kanske är så att jag blir frisk nu när jag fått vila upp mig? Då skulle det sitta skönt med ett spinningpass med honom. Han skulle bli jätteglad om jag följde med honom på ett sådant pass. Bäst att leta reda på spinningskorna och passande träningskläder.

Eller om jag bara skulle bli halvdant småpigg men inte helt pigg. Då kan det ju passa med ett lättare simpass och en lång bastu efteråt. Ifall jag är trött så kan jag ju packa med flytdolme och paddlar också, så det blir lite lättare.

Eller en joggingtur. En joggingtur skulle sitta fint. Då skulle ju våra hundar kunna hänga med. Om jag blev pigg. Bäst att leta reda på joggingskor och joggingkläder och givetvis en reflexväst.

Skidorna med tillhörande stavar, skidpjäxor och skidkläder är i alla fall nedpackade utan ett uns av tvekan. Vi ska ju åka vasaloppet om bara några veckor. Vi måste börja jobba. Här kan vi inte vara på latsidan!

Och gymet. Gud vad jag längtar till gymet. Det var ju så kul senast jag gymtränade med Per. Bäst att packa gymskor och övriga gymkläder också. Så man har alla dörrar öppna, menar jag.

Kan ju vara bra att försöka se snygg ut också. Jag packar ned lite snygga höga stövlar och tighta jeans och urringade tröjor allt jag kan komma på som skulle kunna göra Per extra glad. Bäst att ha med det. Så han blir sugen att bjuda ut mig.

Sedan sneglar jag i min garderob.

Garderoben är i princip gapande tom. Jag ska hälsa på hos en kille och har tömt hela garderoben. Samtidigt som jag skäms lite över min astronomiskt stora packning så viskar en tanke till i huvudet:

"Sa han inte något om hästar? Att det fanns möjlighet att greja med hästar också?

Alltså... Ska jag ta med mig ridkläder?!"



.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet