Bra rutiner men ohyfsad tånagel


Några saker går inte så bra nu. Jag är ganska slutkörd. Jag har haft en period på tio dagar som har varit Mindre Roliga Tio Dagar. Men efter tio dagar kom jag igång igen och börjar känna lite hopp om livet. Och livet är ju inte så tokigt nu. Jag har gått ned sju kilo och känner igen min kropp igen. Muskler kommer snabbt, eller så försvinner de aldrig riktigt. Rörelse skänker mig alltid lugn och balans. Jag mår på ett vis bättre än någonsin just nu, tror jag. Jag har bra rutiner, bra vänner, det går bra med hästen.

Det är också skönt att jag inte har någon pojkvän för när jag tittar i backspegeln så sover jag aldrig bra när jag har haft pojkvänner. Jag har ständigt en liten sömnbrist som gnager på mig då. Och det är skönt att slippa. Att vakna utvilad, månad efter månad, ger livet lite extra gnista.


Dock är det slut på söta bilder på mina tår mot vågen. För min vänstra stortånagel protesterar mot löpträningen och har bestämt sig för att släppa greppet. Så nu är nageln sådär halvlös vid nagelbandet och eftersom jag är paniskt rädd för att den ska lossna helt, exempelvis när man tar av sig en socka och nageln hakar i socktyget, så därför lindar jag om den. Och eftersom den är lös vid nagelbandet så förmodar jag att det dröjer många månader innan jag har en normal tånagel igen. Jäkla onödigt av nageln att bara överge foten sådär. Utan någon form av överenskommelse eller planering.. Jag som joggat så försiktigt, dessutom...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet